Három év börtönre ítélék a biciklivel szexelő férfit

    "Három év felfüggesztett börtönt kapott az az amerikai férfi, akire éppen akkor nyitottak rá a takarítók, amikor biciklijével próbált szexuális aktust létesíteni - tudtuk meg az MTI-től. A takarítók többször is kopogtak a motelszoba ajtaján, de mivel nem kaptak választ, kulcsukat használva benyitottak. A szobában egy 51 éves férfi egy szál pólóban csípőjét előre-hátra mozgatva biciklijével szexelt. A két takarító azonnal jelentette az esetet a motel igazgatójának, aki kihívta a rendőrséget. "Csaknem negyven éve vagyok seriff, azt hittem, már mindenféle perverzióval találkoztam, de ez a biciklis még nekem is új" - mondta a seriff. A férfi a nyugalom szexuális cselekménnyel történő megzavarása címén került bíróság elé. Hiába hozakodott elő azzal, hogy kerékpárja nem a párja, csupán túl sokat ivott, és az okozhatta a félreértést, a bíró három év börtönre ítélte, igaz, a letöltést felfüggesztette. Emellett beíratta a férfi nevét a szexuális gonosztevők névjegyzékébe, ugyancsak három évre."

Forrás: index.hu/velvet, MTI

    Kérem szépen mondja azt valaki, hogy ez kacsa! Mondja valaki, hogy vicces kedvében volt az MTI. Könyörgöm!
Igen, jót mosolygunk rajta, hogy egy ember a kerékpárjára gerjedt rá. No de kérem. Nem a város főtere biciklitárolójának kellős közepén vetette rá magát! Kibírta a motelszobáig, ami az ő privát területe.
Elképesztőnek tartom azt a tényt, hogy a két takarító élből JELENTI az "esetet" a motel igazgatójának, és meg sem fordul a fejükben a "jaj, elnézést" -és becsukom az ajtót verzió. Milyen szemléletű ország lehet az, ahol a te személyes teredbe való behatolás közben "elszenvedett sokkot" úgy tekintik, mint az ő "nyugalmuk szexuális cselekménnyel történő megzavarását"?! Miféle társadalom az, ahol rádtörnek, majd 3 év felfüggesztett börtönre ítélnek azért, amit éppen ott, egyedül csináltál? Nekem sem jutna eszembe egy kerékpárral közösülni (igaz, hogy én motorral járok...), no de KINEK MI KÖZE HOZZÁ??
Önmagában abszurd az, hogy ez bíróság elé kerülhetett. Az ítélet már szabályosan szürreális, ugyanúgy, mint a bíró megütközése azon, hogy bár ő már sokféle perverziót látott (?!!?!?!), ilyet még nem pipált.
Ne bagatelizáljuk el a felfüggesztett börtönbüntetés súlyát, hiszen könnyen megeshet, hogy ezt még valamikor le kell neki ülnie! HÁROM ÉV! Tulajdonképpen nem tudtam magamnak megmagyarázni, hogy miért oly kirívó ez a biciklis dolog. Azért mert tárgy? Mi lett volna a helyzet, ha történetesen egy hölgyről és egy műpéniszről szólt volna ugyanez a történet? Azt is jelentették volna, hiszen az is tárgy?
Az a szörnyű gyanúm, hogy az amerikai "igazságszolgáltatás" valóban azon a szellemi színvonalon van, hogy "Egy bicajjal? Az milyen má! Debeteeg! Három év!".
Na most akkor próbáljuk meg a buta kis európai (vagy milyen) fejünkben összerakni, hogy EZ az az ország, amelyik a világnak demokráciát próbál tanítani. Pontosabban szólva gátlástalan módszerekkel ráerőltetni. Demokráciát!! Azt.
Legyinthetünk, hogy ugyan, ez csak egy szegény bolond esete, és végeredményben be sem csukták. De ha jobban belegondolunk, nem kellett ahhoz becsukni, hogy tisztán láthassuk: az Egyesült Államokban nem demokrácia van, hanem szürrealitásba kifordult, aberrált és bigott, arrogáns fasizmus, amely nem csak saját polgárait tartja állati szintű elbutulásban és meghasonlott értékek között, de az egész világra veszélyt jelent.